2020_06_09_Jespar Hatt_Business Portrait-4.jpg

Hej

Jeg hedder Jesper Hatt

 

Siden 2018 har jeg hjulpet klinikejere med at nå deres drømme. 

 

Om det er faglig glæde, personlig frihed eller større økonomisk overskud. Så brænder jeg for at hjælpe mine kolleger.

  • Facebook
  • LinkedIn

Min historie

Siden 9. klasse har jeg vidst jeg ville være tandlæge. 

Jeg har altid sat mig ambitiøse mål og nået dem. Så da jeg, sammen med min kone, blev klinikejer i 2008, var jeg overbevist om, at jeg skulle være med til at forme fremtidens tandpleje og ændre verden til det bedre - et smil ad gangen. 

Jeg nåede at skabe en klinik ingen havde troet mulig. Vi var førende indenfor digitale workflows og havde et dream team med unikke kompetencer indenfor clear aligners og komplekse restorative behandlinger. 

Vores team ville revolutionere måden en tandklinik kunne bedrive service og beviste det var muligt. 

Alt dette bragte mig til en position som international key opinionleader for KaVo i 9 år og gav mig mulighed for at undervise et internationalt publikum.

Indtil den dag da jeg begyndte at miste følelsen i mine fingre, når jeg arbejdede. Smerter i nakke- og ryg, kombineret med følelsesløse fingre, tvang mig til at indstille karrieren som praktiserende tandlæge i slutningen af 2018. 

Siden da har jeg hjulpet tandlæger, klinikejere og dentalindustrien med at udvikle deres forretning på måder, så de hurtigere når deres mål. Både i Danmark og i udlandet, har de kompetencer mit team og jeg opbyggede gennem 14 år, alle vist sig yderst effektive til at hjælpe andre kolleger med at nå deres mål. 

Vi baserer vores indsats på indsigt i den enkelte klinikejers ønsker og drømme for fremtiden. Ud fra disse etablerer vi i fællesskab nogle overordnede mål, udformer en handlingsplan og følger op på tandlægens progression mod målet. 

Det er ofte ambitiøse mål - men vi når dem stadigt. 

KONTAKT

Jeg er altid på udkig efter nye og spændende muligheder for at hjælpe tandlæger. Lad os skabe kontakt.